2022 års Bästa Kattselar

Att ta med din hund på en promenad är en hävdvunnen tradition, men vad sägs om att gå ut med din katt?

Trots vad du kanske först tror, finns det flera tillfällen där du kanske vill ta ut katten i koppel, men ett vanligt koppel som är designat för hundar brukar inte klippa det.

Katter har mycket känsliga halsar och halsar, så du behöver en sele som tar hänsyn till detta.

Vi vet att du kanske inte kan hitta exakt det du letar efter när du handlar kattselar. Här är några viktiga punkter att tänka på när du jämför de bästa.

  • Storlek : Innan du kan använda ditt kreditkort för att köpa fel storlek, mät din katt. Storlekarna på alla selar vi har listat är listade i termer bröstomkrets. Bandet blir flera centimeter brett. Du kan justera passformen på din sele inom detta intervall. Om selen är för tight eller för lös blir det värre än att inte använda en alls
  • Material : Leta efter robusta och hållbara material som ger en anständig livslängd. En sele som är bekväm för din katt och som inte orsakar skav bör övervägas. Dubbelsydda sömmar är det bästa alternativet.
  • Lätt att använda : Se till att selen du väljer är både lätt att fästa på din katt och lätt att använda.
  • Säkerhetsfunktioner : Om du planerar att ta din katt ut på en promenad på natten är det värt att leta efter selar med reflekterande remsor. Du bör se till att alla förslutningar och hårdvara också är stabilt konstruerade
  • Pris/prestanda : Du hittar en sele av låg kvalitet, men det är osannolikt att du kommer att vara nöjd med produkten. Leta efter övergripande värde istället. Även de bästa kattselarna är inte så dyra, så varför förkorta dig själv?

Här är ett snabbt tips om hur du mäter din katt för en sele. Alla selar passar inte på exakt samma sätt, så du bör alltid läsa tillverkarens instruktioner.

Mät din katts bröstomkrets såväl som hans halsstorlek för att vägleda dig när du jämför selar. Mät hans bröstkorg från hans armbågar till hans armbågar, armhålor och tillbaka till skulderbladen för att bestämma hans bröstomkrets.

OK, med dessa grunder på plats bör du ha allt du behöver för att hitta den mest lämpliga selen för kattunge.

Kom ihåg, släng inte bara på selen för första gången och gå rakt ut genom dörren. Som med all ny husdjursutrustning bör du sakta introducera din katt till selen så att den känner sig bekväm med den. Du kan ta din katt ut när den är van vid att gå runt i hemmet.

Den Bästa Kattselen

1. Vårt Första Val: PetSafe Come With Me Kattsele

Funktioner

  • Bröst från 13 till 46 cm
  • Nylon
  • 25 x 5,25 x 20 cm

Ingen överraskning, vårt bästa val är PetSafe. PetSafe har försett djurägare med utrustning av högsta kvalitet till överkomliga priser i över ett decennium. Denna kattsele fortsätter den vinnande traditionen.

Selen kommer i 6 livfulla färger så att du matchar den till din katts temperament. Du kan justera selen så att den passar alla katter med bröst mellan 13 och 46 cm. Detta är den största av 3 modeller, så du har många alternativ för mindre katter.

Kopplet är en flexibel bungeestil som är lätt på din katts hals samtidigt som den ger en liten känsla så att han inte kommer att uppleva något obehag även när han är fastspänd.

Katter behöver styra på ett annat sätt än hundar när de promeneras. Denna sele är designad så att trycket appliceras mycket försiktigt på din katts axlar utan stress på halsen eller nacken.

Majoriteten av användarna är nöjda med kattselen. Det fanns dock några klagomål om svårigheten att sätta på den. Du får en hållbar, justerbar och mångsidig sele som du kan lita på. Det bästa? Den här selen råkar också vara en av de mest prisvärda du kan hitta, så vad väntar du på?

Saker vi gillar

Funktioner

  • 18 till 51 cm bröst
  • Nylon
  • 25 x 5,25 x 20 cm

Nästa i vårt sökande efter den bästa kattselen är en klassisk modell som kan användas för större katter från den pålitliga rabbitgoo. Hur ser selen ut?

Det finns bara 2 storlekar tillgängliga, liten och extra liten. Men låt det inte lura dig, eftersom dessa selar är avsedda för promenader med större katter. Detta är den lilla och den är avsedd för katter med bröst från 18 till 51 cm. Se också till att din katts huvud är minst 28 cm i diameter. Annars kan selen glida ut som Houdini.

Det finns många färger att välja mellan så att du kan lägga till lite kul till dina promenader med din katt.

Så länge du uppmärksammar storleken ovan får du en sele som är nästan ofrånkomlig. 4 justerbara remmar låter dig få en åtsittande men förlåtande passform, med tryck som hålls borta från din katts ömtåliga nacke och hals.

Det finns en koppelklämma på baksidan av denna sele och ett långt koppel som låter dig ta huskatter ut utan rädsla för en olycka. Ett par sidospännen på denna nylonsele kompletterar ett vinnande paket från ett mycket välrenommerat märke. Vad finns det att inte gilla?

Saker vi gillar

Funktioner

  • 10 till 43 cm bröst
  • Nylon
  • 10 x 7 x 2 cm

Du bör vara försiktig om du letar efter en enkel, billig kattsele som är prisvärd. Om du inte vet vad du vill ha finns det gott om lågkvalitativa och billiga selar på marknaden. Lyckligtvis gör vi det. Puppets selar är perfekta för små katter. Du kan också använda denna sele med tekoppshundar eller andra små raser.

Den justerbara halsen på selen kan justeras för att passa katter med halsar mellan 7 och 25 cm. Det finns en stor grad av justerbarhet över bröstet också, som passar katter med bröst från 10 till 43 cm. Här är mångsidighet huvuddraget.

Det finns ett dussin färgställningar att välja mellan så att du kan anpassa din sele perfekt.

Det är en sele i H-stil så det finns inga ringklockor och visselpipor. Du kommer inte ha några problem att sätta den på din katt eller ta av selen.

Ett 119 cm koppel medföljer som ska ge dig god rörelsefrihet när du är ute och går med din katt.

Tillverkad av en tjock och slitstark nylon, har selen en kraftig känsla och konstruktion som motsäger budgetpriserna. Sammantaget får du allt du behöver i en kattsele och ingenting du inte gör.

Saker vi gillar

Funktioner

  • 16 till 51 cm bröst
  • Nylon
  • 6 x 7,9 x 3 cm

Denna helt reflekterande sele från DMISOHR är perfekt för kattägare som är rädda för att deras katter kan gå ut på en nattpromenad.

Det finns 5 färgscheman att välja mellan med denna cyanversion som gör ett smart val om du prioriterar synlighet på natten.

Det finns bara två storlekar tillgängliga: small och medium. Detta är den medelstora selen och den är idealisk för större katter med kistor mellan 16 och 51 cm.

Du kan hålla din katt säker med det 1,5 m långa kopplet. Men du kommer fortfarande att tillåta honom att ströva fritt.

Både bröstet och halsen på denna sele har säkerhetsspännen, så du bör inte uppleva några eskapologiska handlingar, även om du har en mer energisk och busig kattunge.

Detta mjuka meshtyg är extremt andningsbart och tål mycket kontinuerlig användning.

Hela selen är belagd med en reflekterande finish för att se till att din katt kan ses på långt håll i mörka förhållanden.

Trots en mängd positiva användarrecensioner hittade vi en handfull klagomål som fokuserade på hur remmarna kan lossna.

För en säker, bekväm och slitstark kattsele till ett rimligt pris kan vi inte rekommendera denna modell starkt nog.

Saker vi gillar

Funktioner

  • 5 till 43 cm bröst
  • Mjukt plyschtyg
  • 6 x 6,5 x 15 cm

Voyagers kattsele kan användas som instegsmodell om din katt är kinkig eller om du hatar tanken på att använda en krånglig sele. Voyager tar smärtan ur kattselar med sin snåla design.

Du måste mäta din katt innan du kan få den perfekta passformen. Denna sele sitter i mitten av sortimentet, lämplig för katter med bröst från 14,5 till 43 cm.

Ett fåtal användare har klagat på att starkare och mer muskulösa katter glider ur denna sele, men för de flesta vanliga katter är säkerheten lämplig för ändamålet.

Kardborrstängningar är kraftiga och gör det enkelt att ta på och av selen.

Robusta D-ringar bör inte försämras med tiden. De kan kompletteras med en kardborre och ett spänne.

Om du tänker ta ut Felix på natten är reflekterande band på sidan av din sele idealiska.

Kronan på verket för denna mycket attraktiva kattsele är det mjuka och mjuka tyget den är gjord av. Detta gör att du kan hålla din katt säker och säker utan att på något sätt belasta honom eller skava hans hud. Det är inte förvånande att detta är en av de mest populära kattselarna som finns, särskilt med tanke på dess arv.

Saker vi gillar

Funktioner

  • Bröst från 11 till 38 cm
  • Nylon
  • 25 x 5,25 x 20 cm

RC Pet Products tillverkar mycket effektiv utrustning som är intelligent designad, högpresterande och rimligt prissatt. Hur mår den här kattselen då?

Du kan matcha selen till din katts temperament genom att välja mellan svart, blågrön eller denna slående hallonfärg.

Detta är den lilla storleken, medan de mellanstora och stora storlekarna är tillgängliga. Denna modell är designad för katter med bröst från 11 till 38 cm. Du kan justera selen för att säkerställa en åtsittande passform så länge som din katts omkrets är inom detta intervall.

Tillverkad av ett luftmaskigt tyg som andas som många av de bästa kattselarna, din katt kommer inte att känna sig överbelastad eller överhettad när han bär den här saken.

Du måste upprätthålla hygien med katter. Denna sele kan tvättas i maskin, vilket sparar tid och ansträngning för att tvätta husdjursförnödenheter för hand.

Reflekterande märken på selen ger säkerhet under natten. Det finns också några reflekterande sömmar så Felix förblir synlig när det är mörkt ute.

Denna lätta sele är designad med katter i åtanke.

Saker vi gillar

Funktioner

  • Bröst från 6 till 48 cm
  • Webbing av nylon
  • 5 x 6,5 x 15 cm

Red Dingos klassiska kattsele har ett mycket högt pris, men är just nu på rea. Så om du agerar snabbt kan du få en bra affär med sommaren runt hörnet.

Det finns fyra ytbehandlingar tillgängliga för nylonband så att du kan välja den som bäst passar din katts päls. Detta är förlåtande men ändå hållbart, och kompletterat med ett band som inte slits av med tiden och som borde ge många år av trogen tjänst.

Denna sele har mjuk stoppning så att din katt inte får blåsor när du tar henne på en promenad. Ändarna på selen är snyggt vinklade så att din katt inte upplever några skav eller irritation.

Istället för standardspännen kan du få ett par fiskklämmor.

Dessa är inte bara för utseende. Dessa spännen är starkare än de vanliga sidospännena så att din katt inte glider ur selen.

De justerbara glidarna kan justeras för att passa Felix bröst så länge den är mellan 10,6 cm och 48 cm.

Även om du kan hitta billigare kattselar där ute, kommer du inte att hitta för många som levererar stilen, prestandan och livslängden för detta fickvänliga erbjudande från Red Dingo.

Saker vi gillar

Funktioner

  • 11 till 36 cm bröst
  • Webbing av nylon
  • 5 x 4,5 x 15 cm

Comfort Soft selen för katter är idealisk för mindre kattdjur med bröststorlekar från 11 till 36 cm. Denna sele är den perfekta passformen för din katt.

Detta är en av de billigaste kattselarna vi hittat som fortfarande levererar fullt ut vad gäller byggkvalitet, säkerhet och övergripande prestanda. Det här är verkligen en hållbar sele som borde ge många år av tjänst för mycket mindre än du kan föreställa dig.

Du kan välja mellan fyra färgalternativ för denna nylonbandsele. Detta gör att du kan ta din katt på en promenad utan att behöva oroa dig för att råka ut för en olycka.

Denna sele är lätt och mjuk, så den passar små katter bra. De kommer inte känna sig tyngda av det.

Nylonselen är väderbeständig och den andas också mycket. Din katt kommer inte att känna sig för varm eller för kall när den bär den här saken.

Du kan finjustera både halsen och omkretsen på denna sele, vilket gör att du kan skapa en bekväm passform som säkerställer att din katt inte kommer att sluta med en eskapologisk handling.

Du behöver inte nöja dig med något som inte är rätt för din katt när det finns så många alternativ. Detta är en av de bästa kattselarna, punkt, inte bara en av de bästa budgetselarna.

Saker vi gillar

Funktioner

  • 13 till 46 cm bröst
  • 100% bomull
  • 1 x 4 x 15 cm

Kitty Holster serverar en ventilerande och säker sele som är väl värd att ta med på din favoritlista. Vad får den här modellen att sticka ut i mängden?

Bomullskonstruktionen är det som sticker ut mest. Det finns många selar som kan vara tuffare och mer hållbara, men ingen kommer att erbjuda samma komfort för din katt. Du kan fortsätta att behandla din cosetted katt som du är van vid.

För att säkerställa rätt passform, mät din katt. Denna modell är avsedd för katter med kistor mellan 13 och 46 cm. Denna modell är extra liten. Vid behov erbjuder linjen 3 större selar.

Välj mellan flera ljusa designs för att injicera lite kul i walkies med din kattunge.

Det ofärgade fodret på denna sele är en snygg touch om din katt lider av allergier eller känslighet.

Du får en sele som är både prisvärd och en av de mest bekväma. Fortsätt, ge Felix en godbit!

Saker vi gillar

Funktioner

  • Bröst 21-58 cm
  • Polyester
  • 13 x 11 x 3 cm

Vi har hittat den perfekta kattselen för små hundar, samt en som fungerar med stora katter.

Om du har en muskulös och befallande katt som du skulle vilja ta med på en återhållsam promenad, är denna sele idealisk för de med bröst som mäter från 21 till 58 cm. Om detta inte verkar vara rätt passform finns det ett stort utbud av andra storlekar att välja mellan.

Valet av färgställningar är oslagbart, så du har ingen ursäkt för att inte hitta en sele som matchar Felixs temperament.

Tillverkad av ett väderbeständigt meshtyg, kan din katt bära denna sele året runt och oavsett förhållanden.

Säkerhet i tre lager garanterar praktiskt taget att din katt inte glider ut ur denna sele. Ett par D-ringar ger stor styrka och styvhet, samtidigt som du också drar nytta av både ett spänne och en kardborrefäste. Den enda nackdelen här är att spännet är ganska svårt att ta bort, enligt en handfull användare som kämpade på det här området.

Positiva recensioner är vanligast. Kunder som har köpt denna sele för sin komfort och livslängd betygsätter den högt. Ta reda på vad du tycker.

Vad vi gillade